HC Alba-Sebeş – CSM Cetate Deva, joi, în sala de sport „Florin Fleşeriu”

10 octombrie 2012 17:131 comment

Iubitorii handbalului din Sebeş vor avea parte joi, de la ora 18.00, de un adevărat derby. În sala „Florin Fleşeriu” soseşte favorita la promovarea în Divizia Naţională de handbal feminin, CSM Cetate Deva, pentru a disputa etapa a V-a, contra echipei HC Alba-Sebeş.
Fără probleme de lot, echipa pregătită de Octavian Achimescu încearcă să producă surpriza, chiar dacă tehnicianul handbalistelor din Sebeş este conştient de valoarea formaţiei vizitatoare.
„Abordăm cu încredere şi sperăm să facem un joc bun şi să ţinem aproape. Echipa din Deva e mult, valoric, peste noi. Noi am avut nişte amicale cu Deva, au şi ei slăbiciuni, pe individual sunt foarte bine poziţionate. Pe lângă noi sunt mai bune, la nivel de grup cred că suntem mai organizaţi”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor principal HC Alba-Sebeş.
De partea cealaltă, preşedintele Virgil Costea aşteaptă surpriza din partea fetelor. Acesta a mărturisit că echipa e mai motivată ca oricând să lege al treilea succes consecutiv.
„E ca o provocare, pentru că fetele sunt ambiţioase şi şi-au pus în cap să câştige. După cele patru meciuri bune pe care le-au făcut şi în deplasare şi acasă, eu sper să câştigăm. Deva nu e de neînvins. Noi suntem cu problemele rezolvate. La Sebeş avem echipă în sfârşit”, a punctat Virgil Costea, preşedintele echipei din Sebeş.
Partida de la Sebeş va începe la ora 18.00, în sala de sport „Florin Fleşeriu”, iar intrarea va fi liberă.
Revedere cu echipa care nu s-a mai mutat la Sebeş
În februarie 2011, la Sebeş prindea contur ideea că CSM Cetate Deva va muta echipa în oraşul în care handbalul se mănâncă pe pâine. Patronul formaţiei din Deva, Nicolae Muntean s-a răzgândit şi nu a mai adus echipa la Sebeş, oraş care era gata să o adopte şi să o sprijine.
Joi, probabil că fetele vor fi motivate suplimentar de conducătorii grupării HC Alba Sebeş, pentru a-i servi o revanşă celui care a păcălit atâţia iubitori ai handbalului că Sebeşul va avea o echipă în Divizia Naţională de handbal.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com