HC Alba-Sebeş – Mureşul Târgu Mureş, 21-20

11 martie 2012 12:480 comments

HC Alba Sebeş a reuşit să-şi revină după ce, în runda precedentă, fetele de la Sebeş au cedat cu 21-19. Sâmbătă, în sala ”Florin Fleşeriu” din Sebeş a avut loc partida dintre HC Alba-Sebeş – Mureşul Târgu Mureş, încheiată cu 21-20, după ce, la pauză, fetele din Sebeş erau conduse cu 8-9.
Partida s-a dovedit o cursă de urmărire spectaculoasă, la fel ca în filmele cu poliţişti, iar finalul a fost fericit pentru trupa din Sebeş. Gruparea din Târgu Mureş a condus ostilităţile de la un capăt la celălalt, pentru ca pe finalul partidei HC Alba-Sebeş să aibă o tresărire de orgoliu şi să câştige partida.
”A fost meci greu, am fost conduşi tot meciul, a fost o cursă de urmărire, până la urmă s-au mobilizat fetele în ultimele două minute şi au învins. A fost greu, am avut şi probleme, Lopătaru nu a jucat pentru că au fost ceva probleme cu legitimaţia ei. E bine că s-a muncit. Această victorie a fost una de moral, fetele au avut nevoie de ea pentru a-şi reveni după înfrângerea din ultima rundă”, a declarat Dorin Cian, antrenor principal HC Alba-Sebeş.
Pentru HC Alba Sebeş au marcat: Tecariu 9, Almăşan 8, Bogdan 4.
Fetele de la Sebeş vor avea parte de o lună de pauză competiţională, iar antrenorul Dorin Cian le-a dat liber o săptămână. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com