Ildiko Nagy şi Laura Drăgoescu au semnat cu CSU Alba Iulia

18 iulie 2012 19:090 comments

CS Universitatea continuă seria transferurilor. După Jovana Vukoje şi Tereza Brantlova, Ildiko Nagy de la ICIM Arad a semnat cu CS Universitatea Alba Iulia. Transferul nu a fost confirmat de şefii echipei din Alba Iulia, dar jucătoarea a declarat pentru total baschet.ro faptul că angajamentul cu echipa din Alba Iulia este semnat de vineri.
“Contractul l-am semnat vinerea trecută şi sunt foarte bucuroasă că voi juca la Alba Iulia. Îmi doresc cu noua echipă să ajungem cât mai sus, chiar să jucăm finala campionatului. Sper să joc cât mai bine şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele atât în campionat, cât şi în cupă”, a declarat Ildiko Nagy.
La ICIM Arad, Ildiko Nagy a avut o medie de 5,2 puncte pe meci şi 2,7 recuperări. Cel mai probabil sportiva va fi folosită doar în cazurile în care jucătoarele străine se vor accidenta.
Alexandra Uiuiu, aproape de o revenire la Alba Iulia
După ce a jucat puţin la CSM Târgovişte baschetbalista Alexandra Uiuiu este aproape de o revenire la Alba Iulia, unde va avea ocazia să se revanşeze pentru sezonul mai puţin reuşit în oraşul Unirii.
Contactată telefonic, Alexandra Uiuiu a recunoscut negocierile cu CSU Alba Iulia, dar aceasta a confirmat şi unele litigii avute, în trecut, cu clubul din Cetatea Marii Uniri.
“Litigiile respective s-au rezolvat, mie mi se pare că lucrurile la Alba s-au schimbat multe în bine. Petre, alături de Tomas şi George, a făcut treabă bună. Alba e deja una din echipele de top din campionat. Tomas e un antrenor foarte bun chiar dacă e tânăr, cred că are foarte multe cunoştinţe despre baschet şi că, tactic şi tehnic, e foarte bine pregătit”, a declarat Alexandra Uiuiu.
Conform unor surse, Laura Drăgoescu a semnat şi ea un contract cu CS Universitatea Alba Iulia.
Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com