„Important nu este să câștigi, ci să participi” – aceasta este deviza primei ediții a Cupei Arbitrilor

25 ianuarie 2014 16:400 comments

cupa arbitrilor 2014

Duminică – 26 ianuarie – se va desfășura prima ediție a Cupei „Arbitrilor”, competiție în care sunt angrenate șase comisii de arbitrii din județul Alba, organizată de Comisia Orășenească de Arbitrii Teiuș. Sub deviza „Important nu este să câștigi, ci să participi”, arbitrii din Teiuș invită toți „fluierașii” din județ pentru a participa la o socializare prin fotbal, într-o competiție care se anunță foarte disputată.

În Cupa „Arbitrilor”, vor participa șase comisii de lucru din județ, după cum urmează: Comisia Orășenească Teiuș, Comisia Orășenească Ocna Mureș, Comisia Municipală Aiud, Comisia Municipală Alba Iulia, Comisia Municipală Blaj, dar și reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Alba. Startul competiției va avea loc în jurul orei 10:00, imediat după tragerea la sorți a grupelor. Cele șase formații vor fi împărțite în două grupe a câte trei echipe, pe sistemul fiecare cu fiecare, primele două formații clasate urmând a juca în fazele finale. Durata reprizelor din grupe vor fi de 10 minute, în timp ce reprizele fazelor finale vor avea durata de 15 minute.

După finalul jocurilor, Comisia Orășenească de Arbitrii Teiuș va oferi distincții fiecărei echipe în parte, precum și titlurile de cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător și golgeterul competiției, dar și trofeul „Lingura de Lemn”, care va fi adjudecat de ultima echipă clasată în cupă.

Sursa: AJF Alba

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com