Încă o emblemă a fotbalului albaiulian a plecat pe drumul veșniciei!

23 ianuarie 2021 20:480 comments

Lumea fotbalului albaiulian este din nou în doliu și mult mai săracă… La doar 62 de ani, Florian (BEBE) BRUMARU s-a stins din viață lăsând un gol imens în rândul familiei în primul rând, dar și a tuturor celor care l-au cunoscut. Cel care menținea spiritul viu la Unirea Alba Iulia le zâmbește acum de sus celor care l-au iubit și s-au bucurat mereu de prezența sa.

Familia sa și cei foarte apropiați însă trec acum prin momente grele, iar prietenii și cunoscuții lor au transmis deja sute de mesaje de susținere în doar câteva ore.

“Omul meu drag a plecat la cer !!! Drum lin fotbalistul meu drag, ai fost cel mai adevărat prieten si iubit ! Viața alături de tine a fost o binecuvântare! Te voi păstra in suflet mereu și știu că de sus vei avea grija de noi toți !!!” a fost mesajul sfâșietor al soției acestuia, care i-a fost mereu aproape. Decesul celui care a fost Florin Brumaru vine la doar 2 zile distanță de ziua de naștere a acesteia…

Peste 400 de prieteni și cunoscuți au transmis mesajele lor de compasiune, iar Redacția noastră se alătură lor prin acest demers…

La fel, Clubul Unirea a postat un mesaj de tristețe și regret: „Clubul AFC Unirea 1924 Alba Iulia anunță cu nespusă durere, trecerea în neființă a celui ce a fost jucător, antrenor și director sportiv și unul dintre cei mai fideli slujitori ai culorilor alb-negre, nea BEBE BRUMARU! Plecat astăzi dintre noi, nea Bebe va rămâne mereu în memoria noastră! Transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis sâmbătă reprezentanții FC Unirea Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

Florian (Bebe) Brumaru a fost jucător de fotbal în liga I (Victoria București și FC Bihor Oradea) liga II (Dinamo Focșani, Dinamo Victoria București, FC Bihor și Unirea Alba Iulia) și Liga 3 (Voința Bucuresti). Din 2017 până în prezent a fost director sportiv la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, manager și antrenor de fotbal la grupele U15, U13 de la ACS Școala de fotbal Valea Frumoasei.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com