Industria Galda de Jos îşi caută antrenor

4 iulie 2012 15:420 comments

Industria Galda de Jos îşi caută antrenor. Aceasta a terminat, în sezonul trecut, pe locul 3, la doar patru puncte de Inter Ciugud, astfel că primarul din Galda de Jos nu concepe ca echipa lui să nu promoveze în Liga a IV-a, în sezonul viitor.
Printre antrenorii contactaţi de primarul Romulus Raica se numără şi secundul Unirii Alba Iulia, Adorian Himcinschi. Contactat telefonic, Raica a confirmat acest lucru.
”A fost o discuţie cu domnul Himcinschi, mi-aş dori să colaborăm, dar negociem cu mai mulţi antrenori ai căror nume nu vi-l pot dezvălui. Noi ne dorim să promovăm, ăsta ar fi primul obiectiv. Sezonul viitor vom juca la Galda, sunt finalizate lucrările, mai trebuie să punem porţile şi să montăm băncile de rezervă”, a declarat Romulus Raica, primarul comunei Galda de Jos.
În ultimii ani, echipa Industria Galda de Jos a fost finanţată exclusiv de primărie, iar sezonul viitor principalul obiectiv al formaţiei va fi accederea în Liga a IV-a. Conform unor surse, pe lista echipei din Galda se mai află Alin Hăncaş (Europa Alba Iulia) şi Silviu Miron (Decebal Cricău). (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com