Înfrângeri pentru juniorii albaiulieni

19 aprilie 2012 16:150 comments

Echipa pregătită de Florian Brumaru a fost învinsă cu scorul de 1-0 de către FC Braşov, în cadrul etapei a VIII-a a play-off-ului, la capătul unui meci dominat clar de Unirea Alba Iulia. Aceasta a ratat o lovitură de la 11 metri, în prima repriză.
După un început de repriză ezitant, în care jocul a fost destul de echilibrat, braşovenii au reuşit să înscrie un gol frumos, de la marginea careului. Albaiulienii au încercat să revină, iar în minutul 36, unul dintre fundaşii braşoveni a scos mingea din poartă cu mâna, arbitrul arătând implicit punctul cu var şi cartonaş roşu pentru acesta. Maxim a executat penalty-ul foarte slab pe centrul porţii, portarul braşovean reuşind să respingă in extremis, cu piciorul.
A doua repriză s-a jucat aproape toată la poarta oaspeţilor, albaiulienii ratând foarte multe ocazii.
Juniorii B ai echipei ”fanion” din judeţul Alba au suferit prima înfrângere, picând astfel pe locul secund şi pierzând implicit fotoliul de lider, ocupat în acest moment de LPS Sebeş.
”A fost un joc foarte frumos, poate cel mai frumos din acest sezon, ambele echipe au jucat un fotbal de calitate, dar paradoxal, chiar dacă nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, am pierdut. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat. Au demonstrat calitate în joc, au etalat un joc care a plăcut spectatorilor prezenţi”, a declarat Florian Brumaru, antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Juniori B.
Următoarea etapă, echipa antrenată de Florian Brumaru se va deplasa la Sibiu pentru confruntarea cu Inter Sibiu, partidă ce va avea loc duminică, 22 aprilie, de la ora 14.00.
Antrenorul albaiulian a trimis în teren următoarea formulă: Clipici, Stoica, Costantea, Ioani, Matei, Fulea, Schiau, Buda, Tamaş, Lasconi, Maxim. Au mai evoluat: Morar, Bota şi Herdea.

Juniorii A au rămas fără victorie

Juniorii A ai Unirii Alba Iulia s-au făcut din nou de râs şi continuă seria jocurilor fără victorie, iar concluziile acestor rezultate se vor vedea în viitor. Juniorii nu au reuşit să păstreze avantajul de 1-0 cu care au intrat la cabine şi au pierdut cu 1-3 partida cu FC Braşov.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com