Inter Ciugud, ultima echipă promovată în Liga IV-a

5 iunie 2012 15:250 comments

Inter Ciugud a reuşit să se impună în derby-ul Seriei a II-a a Ligii a V-a, cu scorul de 6-2 şi implicit să promoveze în Liga a IV-a, fiind a treia echipă promovată după Arena Alba Iulia şi Energia Săsciori.
În prima serie, nou-promovata Arena Alba Iulia a reuşit să termine acest campionat cu maximum de puncte, după ce a învins cu scorul de 7-2 formaţia AS Cetatea de Baltă. Cealaltă performanţă a albaiulienilor este faptul că au trecut de borna 100 a golurilor marcate. Însă Arena Alba Iulia nu termină sezonul aici, mai având de disputat finala Cupei României 2012-2013, pe 8 iunie, contra celor de la Performanţa Alba Iulia.
În seria a II-a, Inter Ciugud a promovat în Liga a IV-a, după ce a învins cu scorul de 6-2 Sportul Livezile. Inter Ciugud este ultima echipă promovată, după luptele grele date în această serie în care promovarea s-a jucat până în ultima etapă, rând pe rând ieşind din scenă Sportul Livezile, Industria Galda de Jos şi Şoimii Ciumbrud.
În seria a III-a, Energia Săsciori a reuşit să învingă cu scorul de 8-0 formaţia Mureşul Săliştea, reuşind să termine acest campionat fără înfrângere. Energia Săsciori a reuşit să-şi consolideze poziţia în Liga a IV-a, după ce a învins adversara directă, Hidromecanica Şugag, în etapa cu numărul XX. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com