Inter Ciugud va juca în Liga a IV-a sezonul viitor

9 august 2012 16:450 comments

Nou-promovata Inter Ciugud s-a edificat asupra diviziei în care va evolua în sezonul competiţional 2012-2013. Ajutată financiar de doi dintre jucătorii echipei, fraţii Bran, gruparea din Ciugud a ales să joace în Liga a IV-a, în sezonul viitor.
Fără probleme financiare, elevii lui George Ciucă se vor bucura de un sezon fără prea multe griji, timp în care vor avea ca principal obiectiv acumularea a cât mai multe puncte pentru asigurarea unui loc departe de zona nisipurilor mişcătoare.
„Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Ne-am decis să jucăm în Liga a IV-a, după ce i-am pus pe băieţi (n.r. jucătorii echipei) să voteze divizia în care doresc să evolueze”, a punctat George Ciucă, antrenor principal Inter Ciugud.
La capitolul transferuri, gruparea din Ciugud a adus doi jucători de la Vulturii Vultureni (campioana judeţului Cluj). Este vorba de Adrian Chişu şi Horaţiu Stan, în vreme ce Daniel Lupşan a fost împrumutat un sezon la Europa Alba Iulia.
Lotul de jucători pe care George Ciucă îl va avea la dispoziţie este următorul: Adrian Bicheşi, Cristian Anghel – Ovidiu Baciu, Ioan Uiu, Ioan Gherman, Gabriel Jurcă, Andrei Miclea, Dragoş Damian, Tudor Muscă, Iulian Stoia, Aurelian Bara, Rareş Bucur, Sorin Gherman, Ioan Ganga, Petru Avram, Adrian Truşcă, Răzvan Truşcă, Simion Bran, Ioan Bran, Adrian Florea, Adrian Chişu, Horaţiu Stan.
Duminică, Inter Ciugud va disputa un joc amical cu Dalia Sport Daia Română pe terenul celor din Daia.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com