Ioan Grozav, în probe la Universitatea Cluj

13 iunie 2012 15:190 comments

Jucătorul Unirii Alba Iulia, Ioan Grozav, se află în probe la Universitatea Cluj, echipă de la care tocmai a plecat fratele său, Gicu Grozav. Dacă Grozav junior a făcut senzaţie la Cluj, fratele mai mare vrea să-i calce pe urme şi să facă senzaţie în tricoul ”şepcilor roşii”.
Claudiu Niculescu, antrenorul Universităţii Cluj, îl are în probe pe Ioan Grozav, fratele lui Gicu. Mijlocaşul albaiulian va avea şansa să-i demonstreze lui Niculescu că merită să rămână la echipa clujeană.
Chiar dacă a jucat foarte puţin la divizionara secundă, FC Unirea Alba Iulia, Ioan Grozav vrea să le demonstreze celor care nu l-au folosit în Cetatea Marii Uniri că merită o şansă. Întrebat despre subiectul Universitatea Cluj, fratele lui Gicu a evitat să discute, preferând să joace fotbal mai mult şi să vorbească mai puţin.
Atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Gicu Grozav a fost desemnat autorul celui mai frumos gol din sezonul 2011-2012, conform postului de Televiziune Digi Sport. Grozav a primit acest titlu după marcarea sa din partida cu Astra Ploieşti.
Este vorba de execuţia din foarfecă a atacantului albaiulian. Cu golul marcat contra Astrei, cumulat cu transferul la Petrolul, Gicu Grozav a ajuns cu siguranţă la inima ”lupilor galbeni”. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com