JANDARMII VOR FI LA POST

29 martie 2018 18:290 comments

Vineri, 30 martie, de la orele 15.00, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș  vor asigura măsuri de ordine publică, la meciul de fotbal: ACS PERFORMANȚA IGHIU – FC UNIVERSITATEA CLUJ.

Partida, din cadrul celei de a X-a etape, a Ligii a III-a fotbal, dintre echipele ACS Performanța Ighiu – FC Universitatea Cluj  se va desfășura pe stadionul Cetate, din municipiul Alba-Iulia, cu începere de la orele 15.00 și este cotată cu grad mediu de risc.

Pentru protecția participanților și prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, în zona imediată şi apropiată a stadionului, precum şi pe traseele de afluire/defluire, în sprijinul jandarmilor mureșeni vor veni și colegii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine  clubului ACS Performanța Ighiu, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

     În scopul asigurării unui climat de normalitate și  preîntâmpinării oricăror incidente înaintea partidei, pe timpul şi după încheierea acesteia, recomandăm participanţilor:

– să vină la stadion din timp, accesul pe stadion fiind permis începând cu orele 13.30;

– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator, pentru a evita staţionarea îndelungată la filtrele de control;

– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com