Lanterna Roşie” a orbit visul ”Europei” Alba Iulia

19 martie 2012 17:200 comments

Europa Alba Iulia nu a putut profita duminică de pasul greşit făcut de CSO Cugir. Chiar dacă au întâlnit o echipă modestă, elevii lui Alin Hăncaş au pierdut cu 1-2, după ce au avut posesie sporită în prima repriză.
După ce la pauză tabela indica un scor alb 0-0, după pauză oamenii au început să profite de naivitatea jucătorilor ”europeni” şi au înscris pe contraatac. În minutul 55, Marc primeşte o centrare excelentă pe care a fructificat-o. Acelaşi Marc s-a distrat cu fundaşii centrali ai Europei. Oară şi Cecălăcean s-au dovedit a fi visători în minutul 62, când a marcat pentru 0-2.Golul lui Marc a adus tăcerea pe stadionul ”Mureşul”din Drâmbar. În minutul 67, Marius Cristea a înscris din lovitură liberă, stabilind astfel scorul final.
Iată cele două distribuţii:
Europa Alba Iulia: Rotaru – Samoilă, Oară, Cecălăcean, Circov – Apetri, Bratima, Hârciagă, Bălaş – Gherman, M.Cristea.
Flamura Roşie Rădeşti: Bleza – Marc, Borsan, Drăgoiu, Câmpean, Muntean, Botaş, Văcaru, Țălnar, Maxim, Popa.
Flamura Roşie Rădeşti a demonstrat că nu e o echipă moartă, chiar dacă nu a învins pe nimeni în acest sezon. Rădeştenii s-au distrat cu echipa ce are cu totul şi cu totul alte gânduri. Eliminarea lui Bratima din prima repriză a dat”aripi” echipei de pe ultimul loc, iar Marc a profitat de somnolenţa lui Cecălăcean şi Sergiu Oară, marcând de două ori, spre exasperarea europenilor.
Până la finalul jocului, acelaşi Marc a mai avut câteva oportunităţi de a marca dar experimentatul Rotaru a mai ”spălat” prestaţia execrabilă a defensivei albaiuliene. ”Fundaşii noştri centrali au prins o zi mai slabă, sper să-şi revină şi să fi fost acesta un duş rece pentru cei doi”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreşedinte Europa Alba Iulia.
Când spunem că cele două echipe se află la polii opuşi din toate punctele de vedere nu exagerăm cu nimic. Echipa din Rădeşti nu se bucură de salarii, antrenamente la lumina reflectoarelor sau treninguri de prezentare.
Nici antrenamentele nu sunt la ordinea zilei pentru cei de la Rădeşti, iar victoria de duminică a fost prima din acest sezon pentru cei de la Flamura Roşie Rădeşti.
La finalul jocului, Europa Alba Iulia a depus contestaţie pentru folosirea portarului Bleza. Conform şefilor de la Europa Alba Iulia, în poarta Rădeştiului s-ar fi aflat Chirilă şi nu cel menţionat pe foaia de joc.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com