LIGA V-A: Inter Ciugud – Industria Galda de Jos 4-0, în derby-ul Seriei a II-a

17 aprilie 2012 13:477 comments

În etapa cu numărul XIX din Seria I, respectiv XV din Seria a II-a şi a III-a, am avut parte de meciuri destul de echilibrate, multe goluri şi chiar surprize. Vă prezentăm retrospectivele fiecărei serii în parte:
În Seria I, liderul Arena Alba Iulia a reuşit să învingă greu acasă pe ocupanta locului şapte, Unirea Cergău, cu scorul de 3-2. În acest moment, Arena Alba Iulia are 11 puncte avans faţă de locul doi ocupat de AS Cetatea şi un meci mai puţin şi se pare că va fi echipa care va accede în Liga a IV-a, având 51 de puncte din tot atâtea posibile. Următoarea formaţie din clasament, AS Cetatea a învins şi ea greu acasă pe Langentahl Valea Lungă şi continuă lupta de urmărire, aşteptând un oarecare pas greşit al liderului.
Celelalte rezultate ale Seriei I:
Arena Alba Iulia – Unirea Cergău 3-2
AS Cetatea – Langentahl Valea Lungă 5-4
Progresul Fărău – Partizanii Sîmiclăuş 2-1
Spicul Bucerdea – Dacia Mihalţ 5-3
Viitorul Biia – Avântul Sâncel 8-0
Inter Mihalţ – Crăciunelul de Jos 2-2
În Seria II-a, Inter Ciugud s-a impus categoric în derby-ul zilei, învingând cu scorul de 4-0 contracandidata în lupta pentru promovare, Industria Galda de Jos. Celelalte două echipe care se află în lupta pentru promovare au reuşit să învingă şi ele, iar lupta pentru promovare continuă în patru cu şapte etape înainte de final.
Rezultatele Seriei a II-a:
Fortuna Lunca Mureşului – Sportul Livezile 2-3
Voinţa Beldiu – Şoimii Ciumbrud 2-5
Olimpic Berghin – Decebal Cricău 0-3
Mureşul Gâmbaş – Andreas Alba Iulia 6-1
Del Dodo Alba Iulia – Iezerul Ighiel 3-4
Inter Ciugud – Industria Galda de Jos 4-0
În Seria a III-a, liderul Energia Săsciori s-a încurcat la Vinţu, reuşind doar o remiză cu echipa din localitate. Echipa clasată înaintea formaţiei de pe locul doi, Hidromecanica Şugag, s-a pierdut la Şpring, unde echipa din localitate a reuşit să se impună cu scorul de 3-1 şi a pierdut implicit să se apropie la trei puncte de lider. Totuşi, Energy Cetatea Câlnic a reuşit să învingă AS Pianu de Sus cu scorul de 7-0, iar dacă va câştiga etapa următoare, în deplasare la Săsciori, lupta pentru promovare se poate reaprinde.
Rezultatele Serii a III-a:
CSO Cugir II – Independenţa Cut 1-0
AS Pianu de Sus – Energy Cetatea Câlnic 0-7
Viitorul Tărtăria – AS Balomir-Şibot 1-2
Mureşul Vinţu de Jos – Energia Săsciori 1-1
Colorado Şpring – Hidromecanica Şugag 3-1
Sportul Pianu – Mureşul Săliştea 8-0.

l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com