LPS Alba Iulia, locul 3 la ONSS de baschet feminin pe licee

24 mai 2012 16:110 comments

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a reuşit să obţină o nouă performanţă notabilă. Este vorba de clasarea pe locul trei la faza finală a ONSS la baschet. Echipa pregătită de Valentin Urian, dar aşezată în teren de George Lăncrănjan (Valentin Urian fiind prezent la pregătirile echipei naţionale under 16) a ocupat poziţia a treia, pierzând o singură partidă.
LPS Alba Iulia s-a prezentat cu fete de clasa a IX-a şi a X-a, reuşind să câştige 4 din 5 jocuri. “E o performanţă, având în vedere că avem fete de clasa a IX-a şi a X-a şi mai avem 2 ani de zile şi o să jucăm la nivelul vârstei nostre”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor LPS Alba Iulia.
LPS Alba Iulia a învins LPS Galtiu, cu 69-42, LPS Satu Mare cu 75-46, Colegiul Naţional ”Vasile Alecsandri”cu 60-52 şi Colegiul ”Octavian Goga” din Sibiu, cu 56-33. Singura partidă pierdută a fost contra celor de la Colegiul “A. Saligny” din Bucureşti, cu scorul de 57-65.
Lotul a fost următorul: Ana Maria Pogan, Emilia Gherman, Daniela Enache, Iulia Taltabeţ, Florina Palco, Iuliana Petrifălean, Bianca Borca, Alice Bârsan şi Andreea Hada. A absentat Andreea Beldian, plecată la lotul naţional U 16.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com