LPS Alba Iulia – MC Sport Cluj-Napoca 64-59

24 octombrie 2012 14:181 comment

Duminică după-masa, în sala de sport a Liceului cu Program Sport din Alba Iulia, echipa de baschet feminin U-18 a învins echipa MC Sport Cluj-Napoca cu scorul de 64-59 (15-13, 13-16, 13-15, 23-15).
Echipa antrenată de Valentin Urian au învins MC Sport Cluj-Napoca, reuşind să acumuleze două victorii din trei partide în seria întâi a junioarelor U-18. După ce aproape toată partida au fost conduse de echipa din Cluj, albaiuliencele au fost mai proaspete pe finalul partidei, când au reuşit să-şi adjudece victoria. Florina Palco a fost principala armă a echipei, tânăra albaiuliancă reuşind să înscrie aproape jumătate din punctele echipei.
„Meciul a fost câştigat prin apărarea foarte bună pe care am avut-o, muncă şi determinare din partea fetelor. Apărarea a mers exact cum am lucrat la antrenamente şi cel mai important este faptul că am jucat ca o echipă”, a declarat Valentin Urian, antrenor LPS Alba Iulia.
Pentru LPS Alba Iulia au marcat: Florina Palco 31, Ana-Maria Pogan 11, Andreea Hada 6, Iuliana Petrifălean 6, Daniela Enache 5, Iulia Taltabeţ 5.
Pentru formaţia din Alba Iulia, urmează returul cu liderul CSS Bega Timişoara, meci care se va disputa la o dată încă nestabilită.
Tot astăzi, grupa U-14 a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia a învins CSS Reghin cu scorul de 46-35.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com