LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal

15 martie 2011 00:030 comments

Baschetbalistele de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia s-au calificat la turneul semi-final după ce au trecut de o serie de trei turnee, ultimul având loc în acest week-end la Timişoara. Echipa albaiuliană, pregătita de Valentin Urian s-a întors cu două victorii şi o înfrângere, aducând calificarea la turneul semi-final, turneu ce are mari şanse să se desfăşoare la Alba Iulia.
LPS Alba Iulia a câştigat 20-0 cu Reghinul (neprezentarea grupării din Reghin), 48-45 cu CSS Bega Timişoara, în lotul timişorenelor aflându-se şi Bianca Blănaru, componenta lotului de divizia A a grupării Bega Timişoara, dar şi componentă a lotului naţional. Formaţia noastră a pierdut şi un meci cu BC MC Cluj-Napoca cu scorul de 76-50, cu toate că la finele sfertului trei, tabela indica 46-46. ”Calificarea la turneul semi-final înseamnă mult pentru noi, ne-am calificat în faţa echipelor care au fost campioane sau vicecampioane. Jucăm contra echipelor cu tradiţie, iar faptul că ne-am calificat înseamnă mult pentru noi, pentru fete şi pentru acest oraş. Noi încercăm să promovăm cât mai multe jucătoare la loturile naţionale, deja şi la echipa de Divizia A, Florina Palco a fost legitimată. Dacă am ajunge la turneul final ar fi extraordinar, însă trebuie să muncim mult pentru a ajunge acolo”, a declarat Valentin Urian, antrenor LPS Alba Iulia.
Lotul deplasat de LPS Alba Iulia a fost alcătuit din următoarele sportive: Andreea Buţurcă, Daniela Enache, Iulia Taltabeţ, Florina Palco, Iuliana Petrifălean, Mădălina Vasinc, Ana-Maria Pogan, Maria Dărăban, Andreea Hada, Anita Klooss, Mihaela Bala.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com