Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia, 1-0

6 mai 2012 14:500 comments

Echipa antrenată de Stelian Gherman a pierdut cu scorul de 1-0 partida cu Luceafărul Oradea, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Scorul final a fost stabilit de către Neaga, care a înscris în minutul 71, cu capul, după o eroare a lui Oltean.
Chiar dacă echipa lui a pierdut, antrenorul Unirii, Stelian Gherman s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor lui. ”O partidă bună făcută de noi, în prima repriză am avut vreo 5-6 oportunităţi de a marca, Mureşan a ratat singur cu portarul, am avut şi două bări, dar pe ansamblu o evoluţie bună. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine, pentru dăruire, dar din păcate punctele rămân la Oradea”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul uniriştilor.
Stelian Gherman a mizat pe următoarea formulă: Pascal, Oltean (73 Pecarov), Schuller, Şerban, Potopea, Bucurică, Oară, Negură, Oprea, Petrescu, Mureşan.
În urma acestui rezultat, Unirea Alba Iulia rămâne pe poziţia a zecea, cu 32 de puncte, iar etapa viitoare va juca împotriva celor de la Chindia Târgovişte, pe „Cetate”, într-un meci în care vizitatorii sunt favoriţi.
Odată cu partida de sâmbătă pe ”Cetate” vor reveni ex-uniriştii Sorin Rădoi şi Boby Verdeş, fotbaliști aflaţi la echipa din Târgovişte. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com