Lupta deschisă în Seria a II-a a Ligii a V-a pentru promovare. FC Micești, principala favorită

5 februarie 2014 18:210 comments

FC MiceștiSeria a II-a din Liga a V-a este una extrem de disputată pentru promovarea în Liga a IV-a. Despărțite de doar șase puncte, FC Micești, Mureșul Gîmbaș și Decebal Cricău sunt formațiile de pe podium care țin o luptă strânsă pentru prima poziție.

Dacă în sezonul trecut, Industria Galda de Jos a defilat în Seria a II-a, în actualul sezon lupta este deschisă pentru locul de promovare în Liga a IV-a. Cu 32 de puncte din 39 posibile, FC Micești este principala favorită pentru accederea în eșalonul Ligii a IV-a. Formația antrenată de ex-uniristul Manea Mihai și Oargă Raul are 3 puncte în fața Mureșului Gîmbaș (ocupanta locului secund) și la 6 puncte de Decebal Cricău (ocupanta locului trei). Cu siguranță, lupta se va da până în ultimele etape ale campionatului, existând șansa ca promovarea să se joace în ultima etapă, în partida dintre FC Micești și Mureșul Gîmbaș.

Interesant este faptul că, în primele trei locuri din clasamentul golgeterilor nu se regăsește niciun component al primelor șase formații din serie. Astfel, primul loc în clasamentul marcatorilor este ocupat de Marc Valentin (Național Rădești) cu 15 reușite, acesta fiind urmat de Cociș Mirel Lazăr (Fortuna Lunca Mureșului) cu 14 goluri și de Duca Marius (Șoimii Ciumbrud) cu 13 goluri.

Lotul liderului din Seria a II-a, FC Micești este compus din: Cristea Nicolae, Niculuț Cosmin, Păcurar Adrian, Bogdan Cosmin, Herepean Adrian, Cristea Ioan, Mihălțan Raul, Aldea Alexandru, Cioară Călin, Herepean Iulian, Cătălina Călin, Maxim Mihai, Pușcău Romeo, Biro Iulian, Maida Joseph, Vârtei Sandu, Coman Marius, Varga Tiberiu, Trif Aurel, Topârcean George, Manea Mihai, Bogdan Cosmin. Antrenor principal – Manea Mihai; Antrenor secund – Oargă Raul.

sursa: AJFAlba

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com