Meci decisiv: CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe, miercuri, ora 18.00. Victoria trimite echipa albaiuliană în semifinale

9 aprilie 2013 10:460 comments

csuCSU Alba Iulia va disputa unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, miercuri la ora 18.00 în sala de sport a Universităţii “1 Decembrie 1918”. Echipa antrenată de Miroslav Popov este la un pas de intrarea în “careul de aşi” al Ligii Naţionale de Baschet. După victoria de la Sfântu Gheorghe (49-76) CSU conduce cu 1-0 în play-off-ul pentru locul 4, iar cu o victorie în meciul de miercuri echipa albaiuliană ar intra în semifinalele campionatului.

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Bogdan Duma consideră că: “Pornim cu prima şansă mai ales că am reuşit o victorie la Sfântu Gheorghe într-o atmosferă ostilă şi cu un public extraordinar al echipei adverse. Antrenorul Miroslav Popov a reuşit să motiveze foarte bine şi au reuşit să joace ca şi o echipă, lucru care a lipsit pana acum.” a adăugat acesta.

Oficialii echipei din Sf. Gheorghe au oferit spectatorilor 1.000 de steguleţe cu ţinutul secuiesc în semn de protest pentru incidentul de la Alba Iulia din semifinale. În semn de solidaritate pentru echipa albaiuliană, spectatorii sunt aşteptaţi cu însemne tricolore.

Dacă va câştiga miercuri, CSU va disputa primul meci din semifinale miercuri, 17 aprilie contra campioanei CSM Târgovişte.

Dacă CSU va pierde mâine va juca al treilea meci din acest play-off, sâmbătă, 13 aprilie la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea merge mai departe.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com