Meciuri tari în optimi

20 martie 2012 16:520 comments

Miercuri, cele 16 echipe ajunse în optimile Cupei României se vor duela pentru accederea în faza următoare a competiţiei. De departe capul de afiş al optimilor este partida dintre Sportul Sebeş – Europa Alba Iulia.
Tot în cadrul optimilor vor mai avea loc următoarele partide:

Cuprirom Abrud – Metalul Aiud
Remiza obţinută de Metalul Aiud la Cugir, poate da aripi fotbaliştilor aiudeni, mai ales că ”moţii” lui Robert Sicoe nu au impresionat în acest retur de campionat.

Sportul Sebeş – Europa Alba Iulia
Înfrângerea cu Flamura Roşie Rădeşti trebuie uitată cât mai repede de elevii lui Alin Hăncaş. Acum rămâne de văzut cât de mult a reuşit să repare ”autostrada” atacanţilor ”inaugurată” la meciul cu Flamura Roşie Rădeşti. De partea opusă, sebeşenii nu mai sunt echipa care în tur a reuşit să lupte pentru locurile fruntaşe.

Inter Ciugud – FC Cugir
Partida de la Ciugud areo favorită certă, FC Cugir, dar nici ciugudenii nu vor să se lase mai prejos, iar transferurile efectuate în această iarnă le dau motive să spere la un rezultat pozitiv.

CIL Blaj – CSO Cugir
Blăjenii nu au prea multe de sperat de la Cupa României, mai ales că obiectivul lor este evitarea retrogradării şi nu câştigarea cupei. CSO Cugir pare a fi în pană de idei în teren, iar surpriza nu ar fi exclus să apară.

Arieşul Baia de Arieş – Performanţa Alba Iulia
Cu şanse reduse să evite retrogradarea, fotbaliştii de la Baia de Arieş par a fi victime clare în duelul cu Performanţa, mai ales că trupa de la Alba Iulia şi-a revenit după eşecul din prima rundă.

Arena Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română
Un alt joc important al ”optimilor” va avea loc la Mihalţ, unde echipa Arena Alba Iulia va întâlni Dalia Sport Daia Română. Partida de la Mihalţ va pune faţă în faţă doi foşti colegi în postura de adversari. Este vorba de antrenorii Ovidiu Barna şi Paul Ciucă.
Joi vor avea loc alte două partide din optimile cupei. Este vorba de Colorado Şpring – Rapid CFR Teiuş şi Viitorul Biia – CS Ocna Mureş.
Disputele de miercuri vor începe la ora 15:00, iar în cazul în care după 90 de minute va fi egalitate de scor, cele două echipe vor intra în prelungiri (două reprize de 15 minute), iar dacă după timpul suplimentar va fi tot egal, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com