Medalii pentru Andra Ologu şi Anca Bunea

18 iunie 2012 15:580 comments

La sfârşitul săptămânii s-au desfăşurat, la Bucureşti, pe stadionul Dinamo, finalele Campionatelor Naţionale de Atletism pentru Tineret, competiţie la care CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentat de Andra Ologu, pregătită de către prof. Gabriel Avram şi Anca Bunea, pregătită de către prof. Vasile Herman.
Vineri dimineaţa a intrat în competiţie Andra Ologu, care s-a aliniat la startul probei de 10.000 metri unde, cu timpul de 37 minute şi 51 secunde, s-a clasat pe poziţia a treia şi astfel a intrat în posesia medaliei de bronz a probei.
Sâmbătă după-amiaza a fost rândul Ancuţei Bunea să intre în competiţie în proba de 5.000 metri, unde a reuşit să termine pe poziţia a doua şi astfel să obţină medalia de argint cu timpul de 17 minute şi 13 secunde. Ea a mai concurat şi vineri în proba de 1.500 metri, încheind cursa pe locul 7.
Sportiva legitimată la CSŞ Mediaş şi CS Unirea Alba Iulia merită evidenţiată din plin mai ales prin prisma faptului că ea se află încă la vârsta junioratului. De altfel, la sfârşitul acestei săptămâni, Anca Bunea va participa la Campionatele Balcanice de Atletism pentru Juniori, care se vor desfăşura în localitatea Eskisehir din Turcia, unde speranţele sunt într-o medalie cât mai strălucitoare.
La începutul lunii iulie, sportiva va fi prezentă şi la Campionatele Mondiale de Juniori I, care se vor desfăşura la Barcelona (Spania), competiţie pentru care şi-a îndeplinit baremul de calificare.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com