Metalul Aiud – Cuprirom Abrud 1-0

25 martie 2012 12:020 comments

Metalul Aiud s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Cuprirom Abrud, în cadrul etapei cu numărul 18. Unicul gol al partidei de pe Stadionul ”Metalul” din Aiud a fost marcat de Frencz, în minutul 83.
Echipa pregătită de Robert Sicoe rămâne fără victorie în acest retur de campionat, fapt ce-i duce pe ”moţii” din Abrud în lupta pentru evitarea retrogradării.
”A fost un joc greu, aşa cum ne aşteptam şi am ratat câteva ocazii importante, am avut un jucător eliminat, zic eu, pe nedrept. Per ansamblu, un joc bun, băieţii s-au implicat, părerea mea e că meritam mai mult. Arbitrajul foarte bun, exceptând greşeala cu eliminarea. Radu Andone trebuia eliminat. Abrudul are probleme la finalizare, e o problemă de care mă ocup după meciul de la Teiuş şi sper să rezolv problema aceasta până la meciul cu Olimpia Aiud de săptămâna viitoare”, a spus Robert Sicoe.
Metalul Aiud a confirmat încă o dată faptul că primele două rezultate obţinute în acest retur nu au fost întâmplătoare. În urma acestui succes, trupa lui Andone a acumulat 28 de puncte şi rămâne neînvinsă pe teren în acest retur. Din păcate, aiudenii au pierdut un joc la ”masa verde”, din pricina unei neglijenţe.
l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com