MIERCURI:BC DANZIO TIMIŞOARA – CSU ALBA IULIA

6 noiembrie 2012 16:040 comments

Echipa pregătită de Tomas Bilek şi George Lăncrănjan s-a deplasat marţi la Timişoara, deoarece miercuri echipa va juca în compania echipei BC Danzio.
Fără probleme de lot gruparea din Alba Iulia va avea parte de un meci dificil, iar seria jocurilor grele continuă deoarece Alba va mai juca cu echipa din Alexandria şi Sfântu Gheorghe.
„Întâlnim o echipă puternică, nu vom avea un meci uşor, dar vom încerca să facem tot ce e posibil din punct de vedere baschetbalistic să câştigăm”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CSU Alba Iulia.
De aprtea cealaltă Petru Eleş nu crede că echipa lui îşi mai permit să facă paşi greşiţi în acest tur de campionat.
„E un meci în care trebuie să demonstrăm diferenţa de valoare dintre cele două loturi. Întâlnim o echipă bună, dar pe care în condiţii normale ar trebui să o învingem pentru a confirma statutul de favorită. Nu ne mai permitem paşi greşiţi în acest tur de campionat”, a decşarat Petru Eleş ,director psortiv CSU ALba Iulia
Echipa din Alba Iulia nu se confruntă cu probleme de lot. Partida de la Timişoara va avea loc în sala „Constantin Jude” şi va începe la ora 15:00.
CATALIN CRACIUN

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com