Mihai Manea, noul antrenor al echipei Europa Alba Iulia

9 aprilie 2012 15:320 comments

Schimbat din funcţia de antrenor de la echipa Europa Alba Iulia în luna august a anului 2011, Mihai Manea a revenit în lumea fotbalului după o pauză de şase luni, din noiembrie 2011 fiind liber de contract. Mihai Manea a fost instalat în funcţia de antrenor principal al echipei Performanţa Alba Iulia, duminică, după meciul cu Sportul Sebeş, partidă la care antrenor interimar a fost Ioan Marinca.
Aflată la şapte puncte în spatele liderului Europa Alba Iulia, Performanţa a început să-şi clădească echipa pentru sezonul următor. ”Pentru mine nu e o provocare, am acceptat pentru că am discutat cu domnul primar din Ighiu, mi-a plăcut ceea ce a spus că vrea să facă în viitor. Mi-a fost prea dor de fotbal”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Performanţa Alba Iulia.
Noul antrenor al echipei Performanţa nu crede că echipa pe care o antrenează acum mai poate ajunge Europa sau CSO Cugir.”Trebuie să fim realişti că nu mai avem nici o şansă la primul loc. Mai avem o şansă în Cupa României, dar pentru promovare este prea mare diferenţa de puncte”, a mai spus Manea.
În privinţa lotului de jucător, Mihai Manea spune că se va edifica în vară, la finalul sezonului, asupra lotului de jucători. ”Am fost duminică, am văzut meciul, dar am rămas plăcut impresionat de dăruirea de care au dat dovadă jucătorii. Normal că voi avea nevoie de întăriri din vară şi fiecare jucător va avea şansa lui să demonstreze că merită să continue la Performanţa Ighiu”, a încheiat Manea.
Nu ar fi exclus ca, din vară, pentru Performanţa să evolueze fotbalişti cu care Manea a mai colaborat şi în trecut, ca Andreica, Marian, Dani Ianc, dar şi alţii. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com