Mijlocaşul albaiulian şi-ar dori să fie din nou coleg cu Gicu Grozav

21 februarie 2011 00:001 comment

Fostul mijlocaş al Unirii Alba Iulia, Ciprian Selagea a fost declarat jucător liber de contract, însă a cerut din partea grupării uniriste timp de gândire pentru a se decide dacă va continua sau nu la Alba Iulia. Totuşi, fotbalistul pare decis să încheie conturile cu Unirea Alba Iulia. ”Este exclus să rămân la Unirea, dar nici nu ştiu unde voi merge. Deocamdată voi vedea ce voi face, sunt mai multe oferte, dar nu comentez nici una momentan”, a declarat mijlocaşul Ciprian Selagea.
Totuşi, fotbalistul ar avea o singură dorinţă, iar aceea este să fie din nou coleg cu Gicu Grozav. ”Am auzit că e posibil să vină Gicu în ţară, mi-aş dori să fim din nou colegi pentru că el este cel mai bun prieten al meu”, a mai spus albaiulianul.
Cazul lui Selagea a fost comentat dur de Eutin Bojin, viitorul sau presupusul coordonator al Unirii Alba Iulia. ”Eu nu comentez nimic din ceea ce a declarat dânsul, nu vreau să intru în clinciuri cu nimeni, eu i-am spus lui în faţă ce am avut de spus”, a încheiat Selagea. Fotbalistul este îndreptăţit să fie supărat pe Bojin deoarece acesta, la nici o lună de zile de la sosirea la Alba Iulia, a început să declare vrute şi nevrute prin presa locală (în condiţiile în care, conform unor surse apropiate, acesta nici măcar nu a semnat cu Unirea Alba Iulia).
Eutin Bojin a mărturisit că Selagea nu mai este dorit de către Unirea. Să îi facă oare ”loc” fiului său, care nu a jucat nici un minut în amicalul de sâmbătă? Cătălin Crăciun

1 Comment

  • mijlocaşul “fost” la Unirea ,şi-ar dorii multe numai că….hmmmm una-i ce vrei şi alta-i ce poţi…nu ! dute copile că Unirea Alba nu mai are nevoie de tine,de oamenii îngînfaţi care se cred vedete peste noapte.nu vezi că nici c..r nu mai ai în pantaloni? cred că ţi se trage de la Brandan. trecea ăla pe lîngă tine de-ţi zburlea părul în cap şi tu te dai mare fotbalist.mai bine pleacă şi vezi-ţi de treabă .

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com