Mureşul Deva – Unirea Alba Iulia, 2-2

17 mai 2012 15:320 comments

Unirea Alba Iulia continuă seria nefastă, după ce a reuşit doar o remiză în partida de la Deva, obţinută “in extremis” de fostul jucător devean Ionuţ Şerban. A fost un meci foarte dificil pentru elevii lui Gherman, care au ratat nenumărate ocazii prin vârfurile Mureşan şi Oară.
Contrar jocului, alb-negrii s-au văzut conduşi în minutul 72, când, la prima fază mai importantă a devenilor, Ambruş a deviat mingea în poarta lui Pascal, după o minge şutată puternic de Geacă.
Albaiulienii s-au trezit rapid, iar Negură a stabilit egalitatea printr-un şut din 8 metri, după o centrare a lui Mureşan.
Mureşul Deva a reuşit să preia din nou conducerea, în minutul 90, după un contraatac, când Buda a înscris şi i-a readus pe deveni în avantaj.
Trupa antrenată de Stelian Gherman a făcut o egalare “in extremis”, când Pecarov a înscris cu capul din 8 metri, după o centrare a lui M. Oprea.
”Am făcut un joc slăbuţ, am avut 5-6 ocazii, nu ne-am concentrat 100%. Toţi suntem supăraţi, e normal să fii supărat când întâlneşti o echipă doar din copii. Nu au nici o scuză, faci 2-2 cu o echipă care n-a făcut nici un punct numai cu noi”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.
Unirea Alba Iulia: Pascal (C), Schuller, Şerban, Bumbac, M. Oprea, Oltean (35 Pecarov), Negură, Pleniceanu, Petrescu, Oară, Mureşan
Rezerve: Lasc, Stan Militaru, Ciofu, Pecarov, Potopea, Grozav
Dăscălescu: Cred că am ajuns ruşinea seriei
La finalul jocului, preşedintele executiv Mihai Dăscălescu a fost foarte nemulţumit de rezultatul cu Deva: ”Cred că am ajuns ruşinea seriei. Am fost aproape de cea mai mare umilinţă din viaţa mea. Jucătorii ar trebui să-şi tragă un semnal de alarmă. Cum, necum, salariile s-au dat la Alba Iulia. Se discută tot, mâine dimineaţă”.
Nu ar fi exclus ca antrenorul Unirii să fie demis; acesta nu a obţinut decât două victorii în retur. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com