Nae Manea: ”M-a interesat la un moment dat Pascal”

18 aprilie 2012 14:425 comments

Curtat intens în intersezon de Gloria Bistriţa, portarul Adrian Pascal ar putea ajunge la echipa lui Jean Pădureanu, din vară, dacă Bistriţa va promova. Chiar dacă a greşit la ultima fază, când a comis lovitura de la 11 metri, portarul Pascal a fost, pe parcursul acestui sezon, unul dintre cei mai buni echipieri ai Unirii.
Portarul alb-negrilor, unul dintre jucătorii foarte buni ai grupării de pe „Cetate”, a fost omul care practic a decis meciul cu gruparea bistriţeană, provocând penalty-ul din minutul 90+3, lovitură de pedeapsă care a adus toate cele trei puncte Gloriei Bistriţa.
„Portarul Pascal este un portar foarte bun, dar la ora actuală nu pot vorbi despre un eventual transfer. În vară, după ce se va termina sezonul, vom trage linie şi împreună cu staff-ul tehnic vom decide jucătorii care vor pleca şi jucătorii care vor veni”, a declarat Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa.
”M-a interesat la un moment dat şi chiar i-am spus lui Ceclan să ia legătura cu el, dar l-am luat pe Bota de la Baia Mare şi nu mă mai interesează”, a declarat Nicolae Manea, antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa.
Chiar dacă a greşit la golul secund, Pascal a avut intervenţii salutare în jocul de vineri cu Gloria Bistriţa.
În altă ordine de idei, Ionuţ Şerban, jucătorul care a ieşit accidentat în minutul 68, a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba. Acesta s-a ales cu arcada spartă, în urma unui duel cu un jucător bistriţean. Imediat după meci, el a revenit la stadion, declarând că i-au fost puse două copci, iar rana se întinde pe doi centimetri. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com