AJF Alba în finala Cupei Regiunilor 2013. Aduceti trofeul la Alba!

21 noiembrie 2013 16:330 comments

AJF Alba - AJF Vrancea-10Aflați la prima participare, AJF Alba a reușit surpriza de a ajunge în finală, deși la începutul competiției nimeni nu le oferea această șansă. În toate cele cinci partide disputate până în prezent, jucătorii selecționați și-au dorit acest lucru cu adevărat, iar acum iată-ne la un singur pas de ridicarea trofeului.
Intrați în competiție cu o echipă foarte tânără, formată din jucători adunați de la mai multe formații ale Ligii a IV-a și a V-a (jucători care se cunoșteau doar din campionat, neavând niciodată șansa de a evolua toți împreună), am strâns rândurile și ne-am stabilit un vis comun: finala de la Mogoșoaia!
Sorții ne-au trimis la începutul competiției, în grupa A, alături de două echipe bune, luptătoare: AJF Maramureș (finalista ediției trecute) și AJF Harghita. Deși toată lumea se aștepta la o defilare a maramureșenilor, AJF Alba a dat peste cap toate calculele și s-a calificat în semifinalele competiției după patru victorii consecutive în grupă, cu șapte goluri marcate și niciunul primit (1-0, 2-0 cu Harghita și 1-0, 3-0 cu Maramureș). În semifinale, selecționata județului Alba a întâlnit selecționata similară a județului Vrancea, o echipă care a terminat pe poziția secundă într-o grupă cu Prahova (campioana ultimelor două ediții) și Tulcea. Meciul desfășurat la Brașov a fost unul foarte echilibrat, cu ocazii de ambele părți, dar în final cu victoria selecționatei județului Alba, cu scorul de 3-1. Fotografiile surprinse în semifinală, le puteți viziona AICI.
După aceste rezultate, jucătorii noștri și-au îndeplinit visul de a juca finala „Cupei Regiunilor 2013”, jocul urmând a se disputa însă la Buftea, pe terenul sintetic, sâmbătă – 23 noiembrie, de la ora 14.00. Adversara selecționatei va fi AJF Brașov, echipă care a reușit să elimine campioana Prahova, după ce i-a învins în semifinale cu scorul de 1-0. Antrenorii Alin Hancăș, Adrian Bicheși și Ion Ilie au selecționat un lot de 20 de jucători, care sperăm că ne va aduce la Alba trofeul mult dorit.
Jucătorii selecționați pentru finala cu AJF Brașov sunt: Ștef Cătălin, Leba Corado, Ivașcu Cătălin, Ivașcu Cristian, Morariu Vasile, Crețiu Florin, Lungu Raul, Chirilă Mihai, Baghiu Flaviu, Cernea Andrei (Industria Galda de Jos), Frențiu Răzvan, Iuoraș Marius (Performanța Alba Iulia), Nemeș-Dan Ioan, David Romică (Cuprirom Abrud), Borșoi Zoltan (Viitorul Sântimbru), Bodea Cristian (Energia Săsciori), Goangă Darius (Rapid CFR Teiuș), Trușcă Răzvan (Inter Ciugud), Cristea Ionel (AFC Micești), Javla Sergiu (Mureșul Vințu de Jos).
sursa: ajfalba.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com