Navobi Alba Iulia – Olimpia Cluj 0-13, deşi oaspeţii au venit cu echipa de junioare

9 martie 2013 15:540 comments

navobiNavobi Alba Iulia a pierdut sâmbătă meciul de acasă, contra campioanei Olimpia Universitatea Tehnică scor 0-13, chiar dacă echipa din Cluj a venit cu junioarele. Navobi Alba Iulia s-a înfiinţat anul trecut în vară şi cu toate că nu a reuşit să obţină niciun punct inviţiativa şi eforturile fetelor sunt de apreciat.
În meciul de astăzi diferenţa de valoare a fost evidentă de partea oaspeţilor care deşi au întâlnit un adversar modest au tratat meciul cu seriozitate, iar echipa albaiuliană nu a reuşit să pună probleme.

“Diferenţa a fost evidentă, ele se antrenează zilnic, noi de 2-3 ori pe săptămână şi atunci nu vin toate fetele pentru că au şi alte ocupatii. Oraşul este mic, aria de selecţie este la fel. Nu avem condiţii financiare foarte bune pentru a ne gândi la performanţa acum. Dorim să continuăm şi la anul, dar deocamdata este prea devreme să ştim ce se va întâmpla” a declarat Silviu Miron, preşedintele echipei Navobi Alba Iulia.

Cu toate că rezultatele nu au fost prea bune preşedintele echipei este răbdător şi doreşte să meargă mai departe. “Este bine că am rezistat în acest campionat, sunt 2 echipe care s-au retras. Fetele se antrneaza la Oarda, iar deplasarea este dificilă. Sezonul regulat s-a terminat pentru Navobi. Vor incepe play-off-urile. Probabil va juca şi Navobi un play-off de consolare cu Reghin, Baia Mare sau Odorheiu Secuiesc.” a completat acesta.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com