Nicușor Stanciu a semnat cu Steaua

27 martie 2013 20:131 comment

stanciu-vaslui-steaua

După câteva zile de negocieri, jucătorul de fotbal originar din Alba Iulia Nicuşor Stanciu a semnat cu Steaua. În schimbul jucătorului FC Vaslui, echipa ce l-a transferat în urmă cu doi ani de la Alba Iulia va primi 700.000 de dolari.

Internaţionalul de tineret a semnat un contract pentru următorii 5 ani şi din vară se va alătura lotului condus de Reghecampf. În primul sezon va câştiga 7.000 de euro lunar, urmând ca în fiecare an să se mai adauge încă 1.000 de euro pe lună. Astfel, în ultimul an de contract va încasa un salariu de 11.000 de euro lunar.
“Mă bucur că am semnat cu Steaua, i-am îndeplinit un vis tatălui meu. Îi mulţumesc domnului Anghel Iordănescu pentru cuvintele frumoase, am înţeles că dumnealui l-a sfătuit pe domnul Becali să mă transfere. Ieri au fost unele mici neînţelegeri, dar nu din punct de vedere financiar. Mai am trei luni de contract cu FC Vaslui şi, chiar dacă nu pot lua campionatul anul ăsta cu Steaua, vă asigur că asta se va întâmpla la finalul sezonului viitor. Nu am apucat să discut prea multe cu Laurenţiu Reghecampf. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte numărul de pe tricou, abia de la vară voi discuta despre asta. Sunt conştient că pentru Steaua sunt importante meciurile cu Dinamo, sper să fac lucruri frumoase în tricoul viitoarei mele echipe în derby-uri”, a declarat Nicolae Stanciu.
Becali a dezvăluit că i-a pus o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro: “După Iancu ăsta care are 25 de milioane de euro clauză, vine imediat Stanciu, are 20 de milioane. Am încredere mare în el. A semnat, e în altă cameră pe aici prin palat. Dacă-mi place cum joacă, îi fac 10.000 din primul an”, a spus patronul Stelei la Fotbal Club de la Digisport.
Precizăm faptul că Stanciu este un produs 100 la sută a clubului Unirea Alba Iulia, care s-a retras la începutul acestui retur din Liga a II-a de fotbal din cauza problemelor financiare.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com