Noi reuşite pentru A.S. Shinkami Alba Iulia la Campionatul Naţional de Karate Kyokushinkai tradiţional

23 aprilie 2013 20:423 comments

karatistiiA.S. „Shinkami” Alba Iulia a obţinut noi rezultate la Campionatul Naţional de Karate Kyokushinkai tradiţional: a reuşit un titlu de campion naţional, medalii de argint şi bronz, la copii, şi un titlu vice-campion la seniori.

Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu a găzduit sâmbătă, 20 aprilie, a VI-a ediţie a Campionatului Naţional de karate Kyokushinkai Tradiţional, kata şi kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul a fost organizat de C.S. „Musashi Dojo” Sibiu sub patronajul IKOK Sosai Honbu Japonia şi IKOK Sosai România.
Competiţia a reunit peste 100 de sportivi, din ţară, printre participanţi numărându-se şi sportivii de la A.S. „Shinkami” Alba Iulia înscrişi în probele de kumite (lupte) după regulament full-contact cu 5 sportivi: este vorba de un senior (Dan Florinc) şi copii Laurenţiu Golcea, Adriana Palcu, Horea Bota şi Cătălin Aloman.
De remarcat faptul că 4 din cei 5 sportivi albaiulieniu au urcat pe podium. Adriana Palcu, a reconfirmat medalia de bronz de la Cupa României de anul trecut, iar ceilalţi au obţinut rezultate extrem de bune. Cătălin Aloman a câştigat titlul de campion naţional, iar Horea Bota şi Dan Florinc sunt vice-ampioni, primul la copii, iar celălalt la seniori cat. -70 de kg.
„A fost o competiţie în adevăratul spirit al Kyokushinkai organizată, ca de obicei, ireproşabil de Shihan Horaţiu Adrian Neagoie, preşedintele C.S. Musashi Dojo Sibiu. În ceea ce priveşte participarea noastră, mă declar mulţumit de rezultate. Doresc să mulţumesc pentru eforturile făcute tutor sportivilor noştri, părinţilor şi instructorilor participanţi, Emilia Ana Ştezar, Andy Puiu, Dan Leonte şi Marius Ardelanu. Vom continua să ne pregătim cu seriozitate pentru a ne îmbunătăţi palmaresul”, a declarat profesorul John Huzu, preşedintele A.S. „Shinkami” Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com