O doamnă le-a dat lecţii de pescuit bărbaţilor

27 august 2012 15:300 comments

Ana Cliuc din Cugir este marea câştigătoare a concursului de pescuit sportiv Cupa „Cetate”, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute pe balta de la Cerbu Arini. Evenimentul a fost organizat de Federaţia Română de Pescuit Sportiv.
Ana Cliuc a ocupat locul I, cu o captură de 6.820 kg de peşte şi a realizat şi recordul competiţiei, cu un crap de 4 kg, fiind urmată de Nicolae Petraşcu (locul II – 5.490 kg) şi Radu Cliuc (locul III cu 4.520 kg). În ordinea cantităţilor, următoarele locuri au fost ocupate de: 4 – Claudiu Şteau; 5 – Gheorghe Jibetean; 6 – Ioan Brad; 7 – Ionuţ Văidean; 8 – Florea Savu; 9 – Ovidiu Taltabeţ; 10 – Dorin Ţopai; 11 – Nicolae Brumariu; 12 – Adrian Denghel; 13 – Diana Szabo; 14 – Laurenţiu Szabo; 15 – Ioan Pauleti.
Un alt premiu important a fost obţinut de Andrei Lăncrănjan – cel mai tânăr participant la concurs, în vârstă de numai 7 ani, care pescuieşte de la 2 ani. Organizatorii au fost reprezentaţi de Ştefan Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Pescuit şi Valentin Dan Dănilă, preşedintele Clubului Sportiv „Cetate” Alba Iulia, care au înmânat câştigătorilor cupe, diplome şi premii, constând în echipamente de pescuit.
La concurs s-au înscris aproape 40 de pescari cu vârste cuprinse între 7 şi 80 de ani, participarea a fost gratuită, iar concurenţii ar putea fi selectaţi de unul din cluburile de pescuit sportiv unde au asigurat echipamentul pentru competiţii dar şi alte beneficii.

Octavian Popescu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com