O echipa a Generaţiei de Aur cu Belodedici şi Vlădoiu vine la Alba Iulia

10 martie 2013 22:490 comments

BelodediciLuni, 11 martie 2013, ora 15.00, va avea loc deschiderea Campionatului Universitar de Fotbal. Evenimentul va prilejui vizionarea unui meci demonstrativ de fotbal între o echipă a Generaţiei de Aur şi o echipă a sponsorilor. În echipa Generaţiei de Aur vor evolua Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, George Ogăraru, Constantin Schumacher şi Daniel Prodan.

Şi în acest an Campionatele Sportive Universitare au ambasadori renumiţi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, Virgil Stănescu şi Jean Vlădoiu.

Competiţiile universitare sportive reunesc studenţi din 64 de universităţi, din 23 de centre universitare. Fazele locale se desfăşoară în 4 oraşe, urmând ca finala să aibă loc la Braşov.

Etapele zonale la fotbal: 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iaşi, 1-4 martie la Bucureşti, 5-8 martie la Timişoara.

Etapele zonale la baschet: 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucureşti, 8-11 aprilie la Bacău, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucureşti.

Tot în data de 11 martie va avea loc lansarea primului site al sportului universitar care va reuni informaţii din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro

Mai notăm că rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din România „Radiografia sportului universitar” a fost lansată în cadrul Conferinţei de Presă de la Federaţia Română de Fotbal, în data de 6 martie 2013. Eşantionul folosit a fost reprezentat de 2.442 de studenţi din 23 de centre universitare din România.

Sponsorii Campionatelor Universitare Sportive sunt: Becks, Bergenbier, Borsec, Fan Courier, Qual Media, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Federaţia Română de Fotbal, Federaţia Română de Baschet, Federaţia Română de Tenis.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com