Ovidiu Barna: ”Vor mai veni 4-5 jucători. Obiectivul nostru e menţinerea în Liga a IV-a”

8 iulie 2012 17:030 comments

Recent promovată în Liga a IV-a, Arena Alba Iulia nu are timp de pierdut. Chiar dacă echipele de Liga a IV-a sunt în vacanţă, antrenorul Ovidiu Barna nu are linişte şi caută jucători pentru sezonul 2012-2013.
În pofida faptului că echipa lui nu a pierdut niciun meci în sezonul trecut, antrenorul echipei care evoluează la Mihalţ rămâne cu picioarele pe pământ. Acesta nu şi-a fixat obiective măreţe pentru ediţia viitoare a Ligii a IV-a: ”Deocamdată suntem în vacanţă, ne vom reuni pe 16 iulie. Despre transferuri, vom aduce maxim 5 jucători. Trebuie să ne orientăm şi în privinţa jucătorilor sub 23 de ani. Pentru sezonul viitor de Liga a IV-a, ne propunem menţinerea echipei în această ligă”, a declarat Ovidiu Barna, antrenorul echipei Arena Alba Iulia.
Albaiulienii vor evolua tot la Mihalţ şi în sezonul viitor. Echipa este finanţată de fraţii Florea. În această lună, Arena Alba Iulia va evolua şi în Cupa României, după ce a reuşit să câştige faza judeţeană. Cel mai probabil, echipa lui Barna va întâlni o divizionară terţă. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com