Părinţii vor să-şi transfere copiii de la FC Unirea Alba Iulia

16 august 2012 16:030 comments

Ghinionul se ţine scai de gruparea din „Cetatea Marii Uniri”. După ce DNA i-a trimis în judecată pe şefii clubului, iar echipa se confruntă cu mari probleme financiare, miercuri, Unirea Alba Iulia a mai primit o lovitură. Mai mulţi părinţi ai căror copii sunt fotbalişti la grupele de copii şi juniori, de la Unirea Alba Iulia, şi-au manifestat intenţia de a-şi transfera copiii la un club privat de fotbal.
Este vorba de mai mulţi copii de la grupa 2001-2002, echipă pregătită în prezent de antrenorul Adrian Lopăzan.
La aflarea veştii, preşedintele executiv al clubului, Mihai Dăscălescu, a refuzat să le înmâneze părinţilor actele de transfer. Părinţii au nemulţumiri diverse, printre care şi faptul că micuţii lor nu au primit echipament de pregătire, deşi oficialii clubului le-ar fi promis acest lucru. Aceştia au mai invocat şi lipsa de interes a antrenorului, dar şi numărul mare de copii care se află la grupa respectivă.
Părinţii vor mai purta, joi, o rundă de negocieri cu preşedintele Dăscălescu. Acesta va discuta cu membrii consiliului de administraţie, pentru a găsi o soluţie. „Trebuie să găsim o soluţie care să fie cât mai benefică pentru copii”, a punctat scurt Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv FC Unirea Alba Iulia.
În cazul în care le vor fi aprobate transferurile, fotbaliştii vor ajunge la AS Viitorul Alba Iulia, grupare antrenată de Raul Unchiaş.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com