Pascal s-a întors la Unirea Alba Iulia

4 septembrie 2012 16:360 comments

Portarul Mihai Adrian Pascal a revenit la Alba Iulia, unde se pregăteşte separat de lotul lui Stelian Gherman. După ce a plecat cu un mic scandal de la Alba Iulia, Pascal a revenit la gruparea din Cetatea Marii Uniri, până când litigiul cu FC Unirea Alba Iulia se va soluţiona.
FCM Târgu Mureş oferă 3.000 de euro pentru portarul Unirii, dar şefii de pe „Cetate” vor 10.000 de euro, sumă pe care gruparea „portocalie” refuză să o achite.
„Deocamdată Pascal se pregăteşte separat şi în curând va intra în programul echipei. Eu tot timpul am avut sentimente bune faţă de el. Eu nu-i port pică pentru ceea ce a făcut. Dacă nu se rezolvă cu FCM Târgu Mureş, Pascal e jucătorul lui Unirea Alba Iulia cu toate drepturile şi obligaţiile”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte executiv FC Unirea Alba Iulia.
De partea cealaltă, portarul Pascal aşteaptă să se limpezească apele şi speră că comisiile de la FRF îi vor da câştig de cauză albaiulianului.
„Cei de la FCM Târgu Mureş au zis că dau şi bani pe mine 2-3 mii de euro, ei au cerut 10.000, nu o să primească niciodată suma asta. Mă pregătesc singur şi mâine cred că o să se judece cazul. Nu mai are rost să zic nimic”, a explicat Mihai Adrian Pascal.
În cazul în care nu se va soluţiona cazul în favoarea lui Pascal, acesta va trebui să rămână la gruparea muribundă din Alba Iulia.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com