Performanţa – Arena în finala Cupei României

3 mai 2012 15:280 comments

Performanţa Ighiu a reuşit să se califice în ultima fază a Cupei României 2012-2013, după ce a spulberat Rapid CFR Teiuş cu scorul de 7-1.
După prima jumătate de oră în care s-a jucat mai mult la centrul terenului, Cernea a reuşit să deschidă scorul pentru gazde, în minutul 34, după o centrare a lui S. Turuş de pe partea stângă, învingându-l pe Costea cu un şut din 7 metri.
După pauză, Teiuşul a încercat să revină în joc, egalând scorul după un gol din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri a lui Rancea pe sub zid în minutul 51. Era doar începutul unui festival de goluri. La următoarea fază, Cristea reuşeşte să înscrie de la aproximativ 30 de metri cu un şut care a prins pământul în faţa portarului teiuşean, preluând conducerea. După numai un minut, Cernea majorează avantajul la scorul de 3-1, după ce a reuşit să înscrie cu capul din careul mic. În minutul 82, M. Lupşan duce scorul la 4-1, după ce Oltean a trimis cu capul o minge centrată de D. Lupşan, portarul teiuşean nereuşind să reţină, scapă mingea în faţa porţii, de unde M. Lupşan spulberă speranţele teiuşenilor la finală. Mai mult de atât, Iouraş majorează scorul la 5-1 după o cursă de 20 de metri, înscriind singur cu portarul sub bară. I. Cristea nu este de acord cu scorul de pe teren şi reuşeste să facă dubla după un şut de la 35 de metri peste Costea. Iouraş închide tabela după o fază de curtea şcolii, reuşind să înscrie din 5 metri.
Scor final 7-1, Performanţa Ighiu fiind prima echipă calificată în finala competiţiei care se va desfăşura la Blaj pe 8 iunie.
În cealaltă semifinală, CSO Cugir a fost eliminată de Arena Alba Iulia la loviturile de departajare, portarul Ovidiu Barna calificându-şi echipa în finala cupei.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com