Performanţă în Mica Romă: Volei Club Alba-Blaj a promovat in elita voleyului romanescc

13 mai 2012 11:171 comment

l Cătălin Crăciun

Formaţia de volei feminin Volei Club Alba-Blaj a reuşit să promoveze în Divizia A, după ce, sâmbătă, s-a impus în faţa echipei Rapid Bucureşti, spre deliciul celor peste 600 de spectatori prezenţi în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj. Atmosfera creată în tribune a fost una superbă, iar prestaţia fetelor antrenate de Liliana Bogendorfer s-a ridicat la nivelul aşteptat de public.
În primul sfert, Volei Club Alba Blaj a dominat jocul de la un capăt la celălalt şi a reuşit să se impună cu 25-12. În sfertul doi, gruparea sosită din Bucureşti a încercat să pună unele probleme, însă acestea nu au rezistat în faţa asediului blăjean decât în începutul setului 2. Cel de-al doilea set s-a încheiat cu scorul de 25-16.
Ultimul set a fost la discreţia echipei din Blaj, care s-a impus cu 25-15. Andreea Niculescu şi compania şi-au adjudecat victoria cu scorul de 3-0 şi au promovat în ”elita” voleiului românesc, după un sezon în care a învins numai cu 3-0.
În urma succesului obţinut sâmbătă, Volei Club Alba-Blaj a promovat în Divizia A, obţinând cea mai însemnată performanţă pentru sportul judeţului nostru în acest an. La partida de la Blaj a asistat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, alături de primarul Blajului, Gheorghe Rotar.

Primul meci: 3-0 cu Vâlcea
Volei Club Alba-Blaj a făcut, vineri, primul pas spre accederea în Divizia A la volei feminin. Echipa pregătită de Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean s-a impus cu 3-0 (25-13, 25-10 şi 25-13), la capătul unui joc în care spectatorii au purtat echipa din Blaj spre prima victorie obţinută contra celor de la CNMB Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com