Pleniceanu şi Pecarov, prezenţi la reunirea echipei Săgeata Stejaru

4 iulie 2012 15:470 comments

Unirea Alba Iulia mai rămâne fără doi jucători dintre titularii sezonului precedent. Situaţia financiară de la Alba Iulia şi problemele clubului i-au determinat pe tot mai mulţi fotbalişti să-şi încerce norocul la alte echipe din Liga a II-a.
Dejan Pecarov şi Alexandru Pleniceanu au fost prezenţi, marţi, la reunirea echipei Săgeata Năvodari, formaţie ce va încerca în sezonul viitor să promoveze în Liga I.
”Îmi doresc să promovez în Liga I cu ei. Au un proiect bun şi stabilitate, pe domnul Şunda nu-l cunosc, n-am mai lucrat cu el, dar sperăm să facem treabă bună împreună”, a declarat Alexandru Pleniceanu, fostul mijlocaş al echipei Unirea Alba Iulia.
De partea cealaltă, atacantul Dejan Pecarov speră ca noua lui echipă să-i aducă mai multe satisfacţii. Chiar şi aşa, acesta regretă al doilea ”divorţ” de echipa din Cetatea Marii Uniri.
”Plec de la Alba cu regret, pentru că mi-a plăcut destul de mult. Normal că aş fi vrut să fie stabilitate şi să continuăm ce am început. Asta e viaţa. Dacă nu se poate rezolva, normal că trebuie să merg unde e mai bine. Să vedem săptămâna asta ce rezolvăm aici”, a declarat Dejan Pecarov, fost jucător Unirea Alba Iulia.
La Năvodari, cei doi albaiulieni vor avea ocazia să colaboreze cu antrenorul care a adus cele mai mari satisfacţii fanilor albaiulieni, Aurel Şunda. Tehnicianul timişorean speră ca jucătorii să se integreze cât mai rapid în echipă.
”Ştiu că Pleniceanu şi Pecarov sunt la final de contract cu Alba, noi dorim să-i aducem la Năvodari”, a declarat Aurel Şunda, antrenor principal Săgeata Năvodari.
Nici Stelian Gherman nu se bucură prea mult de cele două pierderi suferite. Mai ales că în campionatul recent încheiat ”alb-negrii” au avut mari probleme în ofensivă. ”Sigur ar fi o pierdere pentru noi. Dacă sunt jucători la final de contract şi situaţia este cum este la Alba Iulia, fiecare om are dreptul să-şi aleagă să meargă unde este mai bine ”, a punctat Gherman.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com