Portarul echipei Europa, Cătălin Ştef, lăsat acasă pentru că şi-a cerut banii

20 iunie 2012 16:500 comments

Europa Alba Iulia a plecat marţi la Oradea, loc în care va avea loc miercuri barajul pentru accederea în Liga a III-a. Portarul Cătălin Ştef a avut parte de o mare surpriză la plecarea spre Oradea: acesta a fost trimis acasă. Motivul a fost că, în seara dinainte, Ştef a îndrăznit să întrebe de ce nu şi-a primit salariul pe luna mai, deşi toţi colegii lui îşi încasaseră drepturile băneşti.
Neplătit pe luna mai, Cătălin Ştef a căutat explicaţii la şefii Europei, însă aceştia l-au trimis să-şi dea examenele, deşi ar fi trebuit să facă deplasarea cu echipa la Oradea.
„Unul din conducători mi-a spus: „Tu nu vii la Oradea, du-te la examene”. Eu nu am primit salariul nici pe luna mai, eu mi-am luat două salarii de când sunt la ei. Eu nu m-am certat cu nimeni, toată echipa a luat banii pe luna mai, eu nu. Eu am vrut să ştiu motivul pentru care nu mi-am luat salariul. I-am transmis antrenorului că nu vin la Oradea dacă nu îmi spun ce se întâmplă. Eu nu pot merge pe gratis, pentru că pierd şi trei examene la facultate”, a declarat portarul Cătălin Ştef. Acesta are de încasat două salarii din partea oficialilor echipei Europa Alba Iulia.
De partea cealaltă, şefii echipei s-au făcut că plouă, deşi portarul Ştef purtase discuţii cu aceştia. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Ştef, cred că trebuie să-l întrebaţi pe domnul Hăncaş”, a punctat vicepreşedintele Liviu Coacăză. Antrenorul a încercat să explice motivul pentru care a apelat la Răzvan Cotoară şi nu la Cătălin Ştef: „Am mers şi pe ideea că Răzvan Cotoară a apărat tot campionatul la juniori, iar în tur a fost titular la prima echipă”, a spus Hăncaş.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com