Preşedintele CJ, Ion Dumitrel despre Unirea Alba Iulia “Trebuie să lămurească în primul rând instituţiile statului”

3 aprilie 2013 13:520 comments

2013-04-03 11.33.45În cadrul unei conferinţe de presă organizată miercuri s-a discutat despre problema echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, care s-a retras sezonul acesta din eşalonul secund.
„Cu Unirea Alba Iulia trebuie să lămurească în primul rând instituţiile statului dacă a fost bine cum s-a procedat la club. Am şi discutat acest aspect, să se înfiinţeze o nouă asociaţie, la iniţiativa primăriei. Să fie un parteneriat, în care să intrăm şi noi, şi LPS Alba Iulia pentru a exista Unirea Alba Iulia, într-o formă de susţinere a activităţii, la un anumit nivel”. a spus preşedintele consiliului judeţean Ion Dumitrel.
„Este mare păcat de ce s-a întâmplat pentru că Unirea a lansat în fotbal foarte mulţi jucători, începând cu Nicuşor Stanciu şi Gicu Grozav. Ar fi păcat să se piardă alte talente, fotbalişti de viitor, mai ales că potenţial există în zonă”, a spus Dan Apolzan, directorul şcolii federale de antrenori, care a fost prezent la Alba Iulia. În cadrul conferinţei s-a adus aminte de jucătorii care i-a dat clubul albaiulian fotbalului printre care mai amintim: Florin Ilie, Giurgiu, Cristea, Zăgrean, Dinu Moldovan, Mihai Mincă.
Conferinţa a fost organizată de Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com