Primele medalii pentru CS Unirea

15 februarie 2012 15:380 comments

La sfârşitul săptămânii, pe o vreme de iarnă autentică, s-au desfăşurat în localitatea Gărâna (în apropiere de Semenic) finalele Campionatelor Naţionale de Orientare-Schi. La startul acestei competiţii s-au aflat şi doi sportivi ai secţiei de orientare de la CS Unirea Alba Iulia: Andreea Dănilă şi Tamas Bogya, ambii la seniori.
S-au desfăşurat finale naţionale în 3 probe individuale (sprint, medie şi lungă distanţă) şi în proba de ştafetă. Sportivii unirişti au concurat doar în probele individuale, neavând un al treilea sportiv necesar pentru alcătuirea unei ştafete.
Andreea Dănilă (foto) a făcut o cursă foarte bună şi a reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere, intrând în posesia medaliei de argint la proba de medie distanţă. În probele de sprint şi lungă distanţă, sportiva s-a aflat de fiecare dată în imediata apropiere a podiumului, terminând ambele curse pe locul 4.
Tamas Bogya a reuşit să concureze constant crescător din punct de vedere al rezultatelor din fiecare probă. Astfel, după ce în prima zi s-a clasat pe locul 10 în proba de sprint, iar în ziua a doua a terminat pe locul 7 proba de medie distanţă, în ultima zi a competiţiei individuale acesta a reuşit să se claseze pe treapta a treia a podiumului de premiere şi să intre în posesia medaliei de bronz.
l Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com