Program infernal pentru CS Universitatea Alba Iulia

10 iulie 2012 17:030 comments

Luni, la sediul Federaţiei Române de Baschet, a avut loc tragerea la sorţi pentru sezonul competiţional 2012-2013. Tot luni, a avut loc şi tragerea la sorţi pentru primul tur al Cupei României, ce va avea loc pe 12 septembrie, iar returul, pe 16 septembrie. 
CS Universitatea va întâlni gruparea SCM Craiova, atât în primul tur al cupei, cât şi în runda de debut a campionatului, etapă ce va avea loc pe 22 septembrie, pe teren neutru (Sibiu sau Târgu Mureş).
”Este o tragere la sorţi, aşa şi aşa, putea fi şi mult mai bine, dar se putea şi mult mai rău. Jucăm cu Craiova, este o echipă imprevizibilă, care probabil îşi va schimba toate americancele din lot. Este o totală necunoscută, dar trebuie să fie un adversar de care să trecem”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.
În etapa a II-a, CSU Alba Iulia va juca cu Sportul Studenţesc Bucureşti. În a treia etapă, CS Universitatea va juca cu CSM Târgovişte în deplasare, în runda cu numărul patru la Alba Iulia va ajunge CSM Satu Mare, iar în runda cu numărul 5, formaţia lui Bilek va juca la Arad.
”Oricum trebuia să ne întâlnim odată cu ele. Va fi un tur de forţă destul de greu, dar odată şi odată trebuie să jucăm cu ele, aşa că nu e o tragedie că jucăm una după alta. Nu mă tem de accidentări, se poate întâmpla orice. Anul trecut, din cauza unei accidentări, s-a dus tot sezonul”, a mai spus Eleş.
În turul campionatului, CS Universitatea va mai juca în deplasare la Nova Vita Târgu Mureş şi cu BC Alexandria, astfel că turul albaiuliencelor va fi unul de foc, dar directorul sportiv al echipei, Petru Eleş, consideră că CS Universitatea va juca un alt baschet faţă de sezonul precedent, unul de o calitate mai ridicată, iar transferurile pe care le va efectua vor permite acest lucru.
Reunirea lotului echipei din Alba Iulia va avea loc pe 15 august. Cel mai probabil, CS Universitatea va efectua un cantonament în străinătate.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com