RADU ANDONE: ”Ne-ar mai trebui un portar cu experienţă, un junior şi un fundaş central”

17 iulie 2012 18:390 comments

La o săptămână după reluarea pregătirilor, divizionara terţă, Europa Alba Iulia a intrat într-o perioadă de pregătire mai aspră. Fotbaliştii vor avea parte de antrenamente mai dure timp de 10 zile, perioadă în care fotbaliştii vor beneficia de masă şi vitaminizaţie după şedinţele de pregătire.
Printre numele noi sosite la echipă se află: Cistean (Bihorul Beiuş), Felindean (Olimpia Aiud) Horvath (Universitatea Cluj, juniori) şi Arsene (CSO Cugir), aceştia fiind în probe la gruparea din Alba Iulia.
”Vrem să aducem nişte portari la echipă, deocamdată îl avem doar pe Răzvan Cotoară. Ne mai trebuie un portar junior şi unul cu experienţă. Mai avem nevoie de un fundaş dreapta, să îl folosim junior în teren, un fundaş central şi cam asta”, a declarat Radu Andone, antrenor Europa Alba Iulia.
Întrebat de Gabriel Rotaru, antrenorul echipei Europa Alba Iulia, Radu Andone, a dezvăluit că şi-ar dori ca Rotaru să continue alături de formaţia pe care o pregăteşte. ”Nu au ajuns încă la o înţelegere, deocamdată nu am niciun portar. Ne-ar mai trebui un junior portar şi un portar cu experienţă, Rotaru ne poate ajuta foarte mult”, a mai spus Andone.
Din lotul care a promovat, nu se mai regăsesc la echipă Cecălăcean şi Ponnoran. Echipa din Alba Iulia va disputa vineri primul amical în nocturnă, cu Sportul Sebeş, iar luni cu FCM Turda, în vreme ce, vineri, „europenii” se vor duela cu FC Hunedoara.
Rotaru: ”Pe mine nu m-a anunţat nimeni că echipa s-a reunit”
După ce a contribuit la câştigarea titlului din Liga a IV-a şi după ce şi-a ajutat echipa la meciul de baraj, portarul Gabriel Rotaru nici măcar nu a fost anunţat că echipa se va reuni. Acesta nu mai are contract cu echipa din Alba Iulia, dar oficialii echipei declarau că acesta va rămâne antrenor-jucător în sezonul viitor.
”Pe mine nu m-a anunţat nimeni că echipa s-a reunit, eu am aflat după două zile. Eu nu mă propun la echipă pentru că nu am făcut asta niciodată, nu este genul meu. Mie mi-a expirat contractul, noi am vorbit că am fost eu la Drâmbar. Eu încă vreau să mai joc, dar deocamdată, cine e interesat de serviciile mele mă caută”, a declarat Gabriel Rotaru.
La cei 41 de ani ai săi, Gabriel Rotaru a avut presaţii apreciate, şi-a ajutat echipa, fiind un adevărat coordonator în teren.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com