Returul Ligii a II-a şi a III-a s-a amânat din nou

1 martie 2012 15:190 comments

Startul returului în Liga a II-a şi a III-a a fost amânat din nou, astfel că Unirea Alba Iulia şi CS Zlatna vor începe meciurile oficiale abia pe 16 şi 17 martie. Contactat telefonic, preşedintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu s-a declarat nemulţumit de faptul că returul s-a amânat din nou, după ce data iniţială pentru începerea acestuia a fost 3 martie.
În lipsă de soluţii, echipa lui Stelian Gherman se va vedea nevoită să mai programeze încă două jocuri de pregătire în această pauză competiţională. N-ar fi exclus ca trupa din Alba Iulia să dispute o partidă amicală cu Europa Alba Iulia. “Eu sunt dezamăgit pentru că la noi, în partea asta a Ardealului, terenurile au fost bune, din păcate această comasare a meciurilor nu e potrivită, deoarece ajungem ca din 12 luni să jucăm doar 5, iar în rest vacanţă şi antrenamente. Ne-am fi dorit să începem pe 10 martie”, a declarat preşedintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.
Amânarea returului s-a produs din nou din cauza terenurilor impracticabile, aspect sesizat federaţiei de către mai multe cluburi din cele două divizii. (C.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com