Rezultate cu surprize la meciurile disputate sâmbătă în Liga a IV-a, etapa a II-a

2 septembrie 2012 15:300 comments

Sâmbătă, în Liga a IV-a au avut loc patru partide, în care nu au lipsit desigur şi surprizele. De pildă, Arena alba Iulia nu a reuşit să mai producă surpriza la Abrud, iar Sportul Sebeş s-a împiedicat de Rapid CFR Teiuş.
Cuprirom Abrud – Arena Alba Iulia 4-1
Cuprirom Abrud a reuşit să obţină cele trei puncte contra celor de la Arena Alba Iulia. La pauză scorul a fost 3-0, graţie golurilor marcate de Romică David, Dacian Burz, iar după pauză a mai marcat o dată Romică David şi Alex Stan.
Sportul Sebeş – Rapid CFR Teiuş 1-1
Deşi era văzută ca o favorită în lupta pentru promovare, echipa din Sebeş a făcut deja primul pas greşit chiar pe propriul teren cu Rapid CFR Teiuş. Pentru Sportul Sebeş a marcat Marcel Ţoţonea, fiul patronului, iar pentru gruparea din Teiuş a egalat Rancea.
Olimpa Aiud – Energia Săsciori 1-0
Sebastian Hagău a reuşit să aducă o nouă victorie celor de la Olimpia Aiud. Acesta a marcat unicul gol al partidei în minutul 58. După două etape Olimpia Aiud a reuşit să obţină şase puncte.
CS Ocna Mureş – Arieşul Baia de Arieş 0-0
Remiză albă la Ocna Mureş unde cei de la Arieşul Baia de Arieş au fost la un pas de a produce surpriza. Echipa lui Gicu Domşa a început bine partida, dar au redus din turaţie în repriza secundă când au permis elevilor lui „Hagi” Dup să controleze ostilităţile.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com