Rezultate Liga a IV-a

8 aprilie 2012 14:500 comments

FC Cugir – Cuprirom Abrud 4-2. Nicolae Muntean acuză arbtirajul: ”M-au umplut de galbene”

FC Cugir s-a impus cu 4-2 contra celor de la Cuprirom Abrud, după ce, la pauză, scorul a fost 2-0 în favoarea gazdelor. După pauză, moţii lui Robert Sicoe au restabilit egalitatea, dar scorul final a fost 4-2.
Marcu şi Bulgaru au dat câte două goluri pentru cugireni, iar pentru Cuprirom au marcat Burz şi Paşca. În ciuda victoriei, Nicolae Muntean, preşedintele echipei FC Cugir, a acuzat din nou arbitrajul lui Mihai Ţîră, după ce miercuri, în Cupa României, oficialul cugirean a luat foc.
”Noi suntem vizaţi, cu tentă să fim furaţi. La Mihalţ, aceiaşi arbitri, cu observatori care dau numai 9 şi 10. De aici, promovează şi arbitri, vedeţi ce arbitraje modeste avem în toate diviziile. Şi astăzi m-au umplut de galbene, de parcă eu ţin echipa doar să plătesc cartonaşele”, a declarat Nicolae Muntean, preşedinte FC Cugir.
Succesul de sâmbătă a dus FC Cugir la 33 de puncte, iar elevii lui Robert Sicoe au rămas cu 24 de puncte acumulate în 20 de jocuri.

Metalul Aiud – Europa Alba Iulia 0-2

Metalul Aiud a pierdut, sâmbătă, pe propriul teren, partida cu liderul Ligii a IV-a, Europa Alba Iulia, formaţie care, în prima parte a jocului de la Aiud, nu s-a regăsit, fiind nevoie de 55 de minute pentru a înscrie în poarta lui Gânscă.
Prima repriză de la Aiud a fost una modestă, lipsită de prea multe oportunităţi de a marca pentru ambele formaţii. După pauză, albaiulienii au ieşit mai motivaţi şi Cristi Bălaş a reuşit să deschidă scorul pentru Europa Alba Iulia, în urma unei erori în defensiva Metalului.
În minutul 70, Apetri a marcat pentru 2-0, în urma unei centrări venite de la Circov.
La meci au fost prezenţi şi cugireanul Lucian Itu, preşedintele Unirii, Mihai Dăscălescu.
Metalul Aiud: Gânscă – Bălan, Todea, Ferencz, Costan – Popa, Turzoi, Bucur, Birk -Cici, Genghei. Rezerve: Ranca, Ciubucă, Barbu, Hagea. Antrenor: Radu Andone.
Europa Alba Iulia: Rotaru – Haiduc, Oară, Andrea, Circov – Apetri, Bratima, Hârceagă, Gherman – Bălaş, M.Cristea. Rezerve: Ştef, Samoilă, Vozar, Popa, Moldovan, Cecălăcean. Antrenor: Alin Hăncaş.
În urma acestui succes, Europa Alba Iulia a acumulat 50 de puncte şi ocupă în continuare prima poziţie în Liga a IV-a. Metalul Aiud rămâne cu 31 de puncte şi deocamdată se află pe poziţia a cincea în Liga a IV-a. În runda următoare, Metalul Aiud va juca în deplasare la Sportul Sebeş, în vreme ce Europa se va duela cu Olimpia Aiud.

Înfrângere la scor pentru CS Zlatna, în deplasarea de la Tărlungeni

CS Zlatna a întâlnit vineri, în deplasare, Unirea Tărlungeni, echipă care a reuşit să se distreze cu formaţia lui Dorel Mureşan, administrând Zlatnei cinci goluri, în vreme ce ”aurarii” au marcat doar unul.
La pauză, gruparea din Tărlungeni conducea cu 2-0 echipa “lipsită de viaţă” a Zlatnei. În partea secundă, Unirea Tărlungeni a mai marcat de 3 ori, iar tabela arăta 5-0. CS Zlatna a marcat golul de onoare în minutul 85, prin Drăgan.
În etapa următoare, elevii lui Dorel Mureşan vor întâlni Sănătatea Cluj, într-un meci ce va avea loc în faţa propriilor suporteri. Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com