Rezultate modeste pentru Anca Bunea la Cupa Mondială

12 iulie 2012 18:200 comments

Sportiva legitimată la CS Unirea Alba Iulia şi CSS Mediaş, nu a reuşit să urce miercuri, pe podiumul de la Barcelona. Atleta a concurat la finala de 5.000 de metri, împreună cu altă sportivă din România, dar şi cu atlete de talie internaţională.
Cursa s-a dovedit a fi strânsă, iar cele două sportive din România au fost mereu în plutonul fruntaş. În prima parte, Anca Bunea a condus cursa.
La finalul cursei, atletele din Etiopia s-au desprins şi au obţinut primele două locuri. Cel mai bun rezultat al României a fost obţinut de Monica Florea, locul 7, iar Anca Bunea s-a clasat a 17-a.
“Nu a fost tocmai o zi perfectă pentru mine, având în vedere că am terminat cursa pe locul 17. Sunt dezamăgită într-un fel, iar în altul pot spune că sunt fericită că am ajuns până aici. Mai am un an de juniorat şi cred că este timp să scot rezultate cât mai bune pe viitor. Îmi pare foarte rău că antrenorul meu, Herman Vasile, nu a reuşit să vină cu mine. Dânsul are încredere în mine şi eu în el, iar pe viitor sper să facem treabă bună. Mulţumesc tuturor care au încredere în mine în continuare”, a declarat Anca Bunea. Atleta va sta până duminică în Spania.
Peste două săptămâni, Anca Bunea va participa la Bucureşti, la Naţionalele de Juniori.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com