Sală de sport de 800.000 de lei, în Miceşti

9 mai 2012 16:190 comments

Şcoala cu Clasele I-VIII din Miceşti a găzduit, marţi, festivitatea de inaugurare a noii săli de sport, despre care profesorii au mărturisit că o aşteptau demult. Investiţia totală s-a ridicat la suma de 800.000 de lei, sala fiind destinată exclusiv orelor de sport din cadrul şcolii.
La inaugurare au asistat primarul Mircea Hava, viceprimarii Paul Voicu şi Ioan Bogăţan, prefectul Ştefan Bardan, comandantul Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Marcel Domşa, inspectorul şcolar general Cornel Sandu, inspectorul şcolar adjunct Ioana Crâsnic (fosta directoare a şcolii), dar şi directorul Liceului cu Profil Sportiv, Nicuşor Marcu. Prezenţa directorului Nicuşor Marcu nu a fost deloc întâmplătoare, întrucât Şcoala cu clasele I-VIII din Miceşti va trece în consorţiul Liceului cu Profil Sportiv din Alba Iulia.
Sala de sport beneficiază de vestiare, duşuri şi grupuri sanitare, iar dotările pot fi invidiate de multe şcoli generale din Alba Iulia.
Elevii Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au făcut spectacol cu ocazia inaugurării sălii de sport. Au avut în program demonstraţii de dansuri medievale, populare şi vals, apoi au cântat în italiană, dar şi muzică populară.
La final, două dansatoare ale şcolii din Miceşti au încheiat un program artistic ce s-a dovedit a fi spectaculos şi apreciat din plin de cei prezenţi.

Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com