Vlad Ignat: „Sper să debutez la prima echipă într-un an, maxim doi”

20 iunie 2012 16:320 comments

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia, portarul Vlad Ignat, tânărul care abia în 16 octombrie va împlini vârsta de 17 ani, a reuşit să facă pasul vieţii sale, lăsând toată frumuseţea tinereţii pentru fotbal.
Vlad Ignat s-a transferat pe data de 1 iulie 2011 în Spania, la Real Valladolid, echipă care tocmai a reuşit să reintre în Primera Division, după doi ani de absenţă şi care a crezut în el şi încearcă să-l formeze ca jucător.
Vlad a fost de acord să spună pentru câteva cuvinte despre viaţa din Spania, părerile despre clubul său de suflet Unirea Alba Iulia, dar şi despre foştii lui colegi.
Reporter: Vlad, cum e în vacanţă?
Vlad Ignat: Foarte relaxant, e frumos să revii acasă după o perioadă de 6-7 luni în care n-am mai călcat în oraşul natal. Petrec majoritatea timpului cu iubita şi familia mea, pentru că ei sunt cei mai importanţi pentru mine. Oricum, nici acasă nu las fotbalul deoparte, din pricina faptului că mă antrenez cu domnul profesor Raul Unchiaş, care mă menţine în formă pe parcursul vacanţei.
Reporter: Cum ai aflat despre transfer?
Vlad Ignat: În acel moment eram în Ungaria, într-un turneu cu echipa naţională U-17, înaintea unei partide amicale cu Malta, în care am fost pentru a doua oară căpitan la naţională, iar tatăl meu m-a sunat şi mi-a spus că m-am transferat în Spania, la Real Valladolid.
Reporter: Cum ţi se pare experienţa din Spania?
Vlad Ignat: A fost foarte greu la început, dar cu timpul s-a format o pantă ascendentă, iar totul acolo e la un nivel profesionist superior faţă de România.
Reporter: Cum ţi se pare colectivul la Valladolid?
Vlad Ignat: Colectivul echipei este foarte unit, m-am integrat foarte repede. Am mai avut şi unele altercaţii minore la început, dar totul s-a sfârşit cu bine. Am trei prieteni foarte buni cu care îmi pierd timpul, un uruguaian – Facu (portar), un canadian – Kevin (mijlocaş dreapta) şi un englez – Liam (atacant). Cătălin Crăciun

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com